Mattel GMW07 Barbie nin Yemek Arabası Oyun Setı 862898 *1 Oyck

Fiyatları görüntülemek için üye olunuz.


Ürün Bilgi

Ürün Açıklama

Barbie acaba ne pişiriyor? Müşteri seçimini yaptıktan sonra Barbie kasaya geçebilir. Doyasıya eğlence için set Barbienin Seyyar Büfesi ile 30dan fazla hikaye anlatma aksesuarı içerir.
Özellikle yemek yapmayı müşterilere hizmet etmeyi ve mutfak becerilerini geliştirmeyi seven 3 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel bir hediyedir! Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.
Yemek arabasında yiyecekleri hazırlamak ve servis etmek için ocak ve ızgaranın smoothie istasyonunun servis barının ve saklama dolaplarının dahil olduğu oyun alanları açılır.
Yemek arabasında ayrıca ayaklı menü panosu kaplar mutfak gereçleri servis tepsileri tabaklar patates kızartması için fritöz smoothie için blender gıda malzemeleri soslar ve acıkan müşterilerinin oturabileceği sandalye gibi 30dan fazla aksesuar bulunur.
Set içerisinde; 45 cm uzunluğunda açıldığında birden fazla yemek pişirme oyun alanı sunan Barbienin Seyyar Büfesinde ayaklı menü panosu kaplar mutfak gereçleri servis tepsileri tabaklar patates kızartması için fritöz smoothie için blender gıda malzemeleri soslar ve sandalye gibi 30dan fazla gerçekçi oyuncak figür yer almaktadır.
Kutu ölçüsü: 457 x 177 x 266 cm
Ağırlık: 1800 kg