Ca Games 5173 Premium Tombala YBS

Fiyatları görüntülemek için üye olunuz.


Ürün Bilgi

Ürün Açıklama

Oyunun amacı tombala kartınızdaki tüm numaraları kapatan ilk oyuncu olmaktır. İşte oyunun temel kuralları ve oynanışı:
Oyun Hazırlığı:
Tombala taşlarını bir torbaya koyun. Oyuncular tombala kartlarını seçer ve üzerindeki numaraları kapatabilmeleri için karton kapatma pullarını çıkarır. Her oyuncuya 15 pul dağıtılır.
Oyunun Oynanışı:
Numaraları çekecek kişi torbayı sallayarak bir numara çeker ve bu numarayı yüksek sesle diğer oyunculara okur. Okunan numara oyuncuların kartlarında varsa o numaranın üzerini pul ile kapatırlar. Oyuncular kartlarında belirli bir düzeni tamamladıklarında yüksek sesle Çinko veya Tombala diye bildirebilirler. Eğer bir oyuncu bir satır üzerindeki numaraların tamamını kapatırsa 1. Çinko yapmış olur. İki satır üzerindeki numaraların tamamını kapatırsa 2. Çinko yapmış olur. Kartındaki bütün numaraları kapatırsa yüksek sesle Tombala demelidir.
Kazanma: Oyun bir oyuncu tüm kartındaki numaraları kapatıp Tombala dediğinde sona erer. Bu oyuncu oyunu kazanmış olur.
Notlar: Oyuncular çekilen numaralarla kartlarında kapattıklarının uyup uymadığını kontrol etmek için kartlarını çeken kişiye verebilir. Oyunu istediğiniz kadar oynayabilirsiniz her seferinde farklı tombala kartları seçebilirsiniz. Ürün renk ve içeriği değişebilir bu konuda firmayla iletişime geçebilirsiniz.
Oyun 3 yaşından küçük çocuklara uygun değildir ve boğulma tehlikesi içerebilecek küçük parçalar içerebilir.