Nebtime Kompresörlü Nebulizatör Cn-04

Fiyatları görüntülemek için üye olunuz.


Ürün Bilgi

Ürün Açıklama

  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazlanbsp;20 adet sipariş verilebilir.nbsp;20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.nbsp;Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.nbsp;Detaylı bilgi içinnbsp;tıklayın.
  • Bu kompakt cihaz, doktor tavsiyesi ile verilen ilacı verimli bir şekilde hastaya vermek için dizayn edilmiştir. Doğru kullanım ve bakım ile uzun yıllar size guvenilir bir tedavi sağlayacaktır. Ürunumuz astım, alerjiler ve diğer solunum yolu ile ilgili duzensizliklerin başarılı tedavisi için geliştirilmiştir. Oluşturduğu hava akımı temiz borudan geçerek ilaç kabına girer. Ilaç kabına giren hava, doktor onaylı ilacın, aerosol buhara çevrilerek, hasta tarafından kolay solunumunu sağlar